Ouders/verzorgers

Bij Het Hoge Zuiden kijken we niet alleen naar de jeugdige, maar ook naar de omgeving. Het welbevinden en de rol van ouders is van invloed op een hoogbegaafde. Wij vinden het daarom belangrijk om ouders op maat te ondersteunen, zodat jullie je hoge potentieel als ouders kunnen benutten.

Ons aanbod

Als ouders ken je je kind als geen ander, toch kan het prettig zijn om ondersteuning te krijgen bij het opvoeden van een hoogbegaafde. Onderwerpen die we tegenkomen zijn opvoedingsvragen, vragen rondom school, ontwikkeling van het kind.

Ook voor ouders bieden we diverse ontmoetingsmomenten aan. Denk hierbij aan informele ontmoeten en uitwisseling van ervaringen van gelijkgestemden. Tevens worden regelmatig informatieavonden georganiseerd rondom hoogbegaafdheidsthema’s.

Wil je meer weten of heb je vragen over hoe wij jouw kind kunnen helpen, neem vooral contact met ons op.

Lees hier meer over jongeren of ons aanbod.

Onze locatie

Onze thuisbasis is in Sint-Oedenrode, op het terrein van het voormalige Damianenklooster. Dit is een rustig en bosrijk terrein, dat gelegen is in de stedendriehoek Den Bosch/Oss/Eindhoven. Rondom het perceel ligt een overwegend agrarisch landschap. De bereikbaarheid is goed te noemen.

Contact