Aanbod

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij kijken samen met jou naar wat jij nodig hebt op individuele basis. Denk aan (h)erkenning, contact met gelijkgestemden, rust in je hoofd & perspectief.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij dat doen? Bekijk dan ons aanbod.

Ons aanbod

Diagnostiek

Elk onderzoek zal starten bij jou en je omgeving, welke vraag heb jij en wat heb je nodig om weer in ontwikkeling te komen. We maken gebruik van handelingsgerichte diagnostiek; we bekijken zorgvuldig wat jij nodig hebt om jouw potentieel waar te kunnen maken.
Denk aan intelligentieonderzoek, sociaal-emotioneel onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek etc.

Behandeling

Hoogbegaafdheid behoeft geen behandeling, maar je kunt als hoogbegaafde wel makkelijk geestelijke schade oplopen. Die schade verdwijnt meestal niet vanzelf. Wanneer dat nodig is zorgen we daarom ook voor de behandeling daarvan, want met de juiste aanpak is dat vaak goed mogelijk. Voorbeelden daarvan zijn depressies, trauma’s of andere angststoornissen.

Begeleiding

Onze professionals kijken samen met jou naar wat jij nodig hebt op individuele basis. Onze activiteiten zijn erop gericht om jouw energie, bijzondere capaciteiten, creatieve brein, motivatie en hoge potentieel weer ‘aan’ te zetten.

Lees hier meer over jongeren of ouders & verzorgers.

Onze locatie

Onze thuisbasis is in Sint-Oedenrode, op het terrein van het voormalige Damianenklooster. Dit is een rustig en bosrijk terrein, dat gelegen is in de stedendriehoek Den Bosch/Oss/Eindhoven. Rondom het perceel ligt een overwegend agrarisch landschap. De bereikbaarheid is goed te noemen.

Contact