Onze tactiek

Voor Het Hoge Zuiden is het ontwerpen van een goede website teamwork. Een perfect samenspel tussen Het Hoge Zuiden en u. Wat wilt u bereiken met uw website? En wat spreekt uw doelgroep aan? Onze webdesigner combineert het antwoord op deze twee vragen met de uitstraling van uw bedrijf. Pas als het ontwerp iedereen aanspreekt, is de eerste fase van onze samenwerking geslaagd.

Call-to-action

Als uw website logisch is ingedeeld, voelt uw bezoeker zich begrepen. De navigatie en de opbouw van uw site moeten dus aansluiten bij het verwachtingspatroon van uw klant. Ook is het van belang dat uw site bijdraagt aan uw business. Om die reden zetten we de bezoeker regelmatig aan tot actie. Bijvoorbeeld door het zoeken van contact of het aanvragen van een offerte.

Nieuwste technieken

Websites worden al lang niet meer alleen via een ‘gewone’ computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd optimaal weergegeven.

Websites worden lang niet meer alleen via een gewone computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Voldoet uw website aan de verwachtingen van de mobiele gebruiker?

Uw website klaar voor het mobiele tijdperk

Websites worden lang niet meer alleen via een gewone computer bekeken. Steeds vaker gebruiken mensen een iPad of mobiele telefoon. Voldoet uw website aan de verwachtingen van de mobiele gebruiker?

responsive design

Responsive design

In het mobiele tijdperk moet alles sneller en eenvoudiger. Met responsive design zorgen onze ontwerpers ervoor dat uw site zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Op deze manier wordt uw website altijd op de juiste manier weergegeven.

Géén apps

Het Hoge Zuiden bouwt geen apps, maar mobiele websites. Een verlengstuk van de normale site dus. Via de mobiele versie van een website vindt de gebruiker informatie waar hij snel behoefte aan heeft: openingstijden, telefoonnummers en adresgegevens bijvoorbeeld.

Is uw site klaar voor mobiel gebruik?

Laat het checken door onze specialisten! Neem contact met ons op.

 

 

Heeft u een project?

We hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen we de lat hoog. Samenwerken? Stuur een bericht!

Neem contact met ons op »