Internet marketing op maat voor uw bedrijf of diensten

Internet marketing (ook wel online marketing of e-marketing genoemd) is de marketing of promotie van producten of diensten via internet waar Het Hoge Zuiden veel tijd een aandacht aan besteed. Het grote voordeel van internetmarketing is dat het relatief goedkoop is om wereldwijd te adverteren omdat het vooral doelgericht en meetbaar verricht kan worden. Internetmarketing is een samengaan van techniek, design, ontwikkeling, adverteren en verkoop. Tot internet-marketing wordt onder andere gerekend: search engine optimization, e-mail marketing, blog marketing en viral(e) marketing.

Heeft u de volgende vragen over Internet Marketing:

Kunt u bovenstaande vragen geen duidelijk antwoord geven?
Dan zijn we je graag van dienst om door een goede internet marketing strategie het rendement uit je webshop (site) te verhogen!

De juiste internet marketing strategie

Online resultaten verhogen start altijd met het kiezen van een succesvolle formule. Het fundament onder een goede internet marketing strategie bestaat uit het kiezen van de juiste doelgroep, focus en onderscheidend vermogen.

Niet gemakkelijk 
In de praktijk zul je merken dat het definiëren van een goede internet marketing strategie lastig kan zijn. Dit komt vooral doordat je in zekere mate ´verblind´ bent voor zaken in je eigen bedrijf en markt.

ONS INTERNET MARKETING PLAN

Laat je begeleiden
Speciaal voor eigenaren van webshops – sites die er meer uit willen halen, bieden wij hiervoor ons marketingtraject conversie. In een individuele marketingsessie bespreken we alle van invloed zijnde aspecten om te komen tot een succesvolle internet marketing strategie.

Strategisch websiteplan
Na de marketingsessie stellen wij een strategisch webshop (site) plan op. Dit is de blauwdruk voor de ideale webshop / site. Dit plan geeft alle uitgangspunten van succesvolle internet marketing strategie tot copywriting, usability, SEO, web design etc. Met als hoofddoel: eenvoudiger van bezoekers klanten maken!

Pijlers bij een succesvolle Internet marketing strategie:

Kortom: Bezoekers eenvoudiger omzetten naar potentiële klanten

 

 

 

Heeft u een project?

We hebben grote honger naar nieuwe projecten. Ook voor uw project leggen we de lat hoog. Samenwerken? Stuur een bericht!

Neem contact met ons op »