De hosting diensten van Het Hoge Zuiden kunnen als betrouwbare basis dienen voor het online houden van uw website. Door het juiste hosting pakket op uw situatie toe te passen kunnen we de nodige rust en zekerheid in uw ICT omgeving inbouwen.

Waar we voor kleine ondernemingen bij voorkeur een simpele hosting oplossing adviseren zullen we bij grotere organisaties weer een wat completere hosting dienst kiezen.

Onze Hosting Diensten

Bij Het Hoge Zuiden huurt u schijfruimte op internet om uw website te publiceren (webhosting). U krijgt vervolgens uw eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen ( uwkeuze@uwdomein.nl).

Onze hosting diensten zijn bereikbaar en snel

Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij Het Hoge Zuiden profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken, zoals PHP 5.3.5 en een MySQL database.
Wij garanderen een uptime van 99,9%. Mocht er onverwachts toch een storing plaatvinden dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Hieronder ziet u de 4 pakketten die wij hebben samengesteld. De pakketten zijn geschikt voor zowel de starter als de expert. Het is altijd mogelijk om over te stappen naar een groter pakket met meer mogelijkheden.